Select Page

Lees je vrij.

Buiten school van succesvol leven om is Hannie van Rijsingen een gepassioneerde schrijfster met een behoorlijk aantal boeken onder haar naam. Geinspireerd door haar jarenlange ervaringen als sexuolloog/relatietherapeut.

Boeken door Hannie van Rijsingen

Boeken bestellen is snel en eenvoudig. U laat uw bestelling bezorgen op uw huisadres of een ander adres. Klik op het boek dat u wilt bestellen en volg de stappen op de site.

Wie wil ik zijn

Onzichtbare ontrouw

Seniors op vrijersvoeten

Zin in vrijen … voor mannen

[et_pb_shop _builder_version=”3.10.1″][/et_pb_shop]

Over Hannie

De school van Succesvol leven wordt geleid door Hannie van Rijsingen, Seksuoloog/relatietherapeut en auteur van verschillende boeken waaronder ‘Wie wil ik zijn (2008). Hannie wil in haar werk niet langer de focus leggen op problemen, maar op de innerlijke kracht die ieder mens heeft. Op de capaciteit om houding en vaardigheden te ontwikkelen die je door moeilijke situaties  navigeren en het leven boeiend en vreugdevol houden. Ieder mens kan een mindset aanleren om het gevoel ‘geleefd te worden’ achter zich te laten.

Laatste nieuwtjes

Bezoek regelmatig onze website en blijf op de hoogte van de aankomende workshops en ontwikkelingen binnen School voor Succesvol leven.